TKA Dogma 2020 Filmavond in Concordia

Vrijdag 20 november zijn we met TKA bij Concordia voor een Dogma 2020 filmavond! Niet alleen zie je deze complete film, je ziet ook een van onze inspiratiebronnen voor dit project, The Five Obstructions. Een hilarisch verslag van de uitdaging die Lars von Trier zijn leermeester Jorgen Leth aan laat gaan; het vijf maal herscheppen van een korte film onder verregaande voorwaarden en regels; de ‘obstructions’ uit de titel. Een avondvullend programma, waarin we ons de hemd van het lijf laten vragen door Mark Drenth, Concordia’s filmprogrammeur. 

Check Concordia’s site voor meer info en kaartjes:

https://www.concordia.nl/film/dogma-2020/20-11-2020-19-30

Filmpje talentprijs 2018

Bovenstaande filmpje werd van mij gemaakt door RTV Oost, met dank aan Inga Tjapkes die me interviewde terwijl ik aan het werk ben in mijn studio en bij Tetem waar ik een armen-bankje maakte!

Nominatie Talentprijs 2018

Compilatie RTV Oost

Begin Juli werd ik naar de RTV Oost studio gelokt met het nieuws dat ik genomineerd ben voor de talentprijs van de cultuurprijs Overijssel! Ik ben ongelooflijk blij en vereerd met deze nominatie. Dit is een compilatie-filmpje dat ze maakten van mijn werk. Ik was ook blij verrast met de mooie voice-over, check it out!